Nyheter

Beställning av kläder senast 6 dec

  • 27 nov 2023
  • FKG

image: Beställning av kläder senast 6 dec

Kläder med klubbtryck kan beställas via Nonames webbshop fram till och med onsdag 6 december.

Utöver tidigare utbud finns det i år stickad mössa, wind jacket, thermic shirt och en långärmad tävlingströja. Prover finns i klubbstugan i Tågaröd för test av storlek de två kommande tisdagarna.

Information från valberedningen

  • 27 nov 2023
  • FKG

Valberedningen har inlett sitt arbete inför kommande årsmöte.

Du som är intresserad av att arbeta i någon av våra sektioner eller andra arbetsgrupper är välkommen att höra av dig till valberedningen.  

Tjeckiska framgångar under året

  • 19 nov 2023
  • FKG

image: Tjeckiska framgångar under året

Göingarna har under året fått ett tjeckiskt tillskott i form av Lucie, Tobias och Valentina. Det fungerar på så sätt att de representerar sin tjeckiska klubb i Tjeckien men utanför Tjeckien kan de välja vilken klubb de vill representera. Liksom i Sverige finns det i Tjeckien mästerskap, ligor, cuper m.m. man tävlar i och här har det gått bra för våra klubbkompisar.

Kick-off inför klubbens stora arrangemang 2024

  • 12 nov 2023

image: Kick-off inför klubbens stora arrangemang 2024

Ett 40-tal personer samlades vid Klingatorpet i Dönhult för att gå igenom upplägget för Swedish Leaguetävlingarna och stafettligan som Göingarna arrangerar till påsken. På fredagen blir det långdistans, lördagen medeldistans och söndagen stafett. Det blir ett av Skånes största arrangemang 2024.

Ytterligare tillskott i klubben - Kurt Sjöberg

  • 8 nov 2023

image: Ytterligare tillskott i klubben - Kurt Sjöberg

Kurt som blir förstaårsjunior till våren, fd springandes för Helsingborgs SOK, har denna höst börjat på OL-Gymnasiet i Olofström, och nu valt att inför nästa års säsong springa för FK Göingarna.
Varmt välkommen till klubben, vi ser fram emot att få lära känna dig ännu bättre och följa din utveckling tillsammans med hela junior-/elitgruppen under många år framöver!

Medlemslotteriet oktober 2023

  • 5 nov 2023

Vinnare i oktober-dragningen blev de med nummer 59, 60, 61 och 62. Dragningslista hittar du när du väljer "Om oss" och sedan "Medlemslotteriet". Vinsterna för augusti, september och oktober betalas ut i november.

Elit- och ungdomsträff fyllde klubbstugan

  • 5 nov 2023

image: Elit- och ungdomsträff fyllde klubbstugan

Ett 50-tal göingar samlades i klubbstugan för träning, samvaro, planering och firande. Klubben har haft nationella och internationella framgångar förr men aldrig tidigare har vi haft en sådan bredd som vi nu har - och håller på att bygga upp.