XRUNDAN - året runt

Välkommen att deltaga i FK Göingarnas digitala tipspromenad.

Vid FK Göingarnas friluftsanläggning i Tågaröd finns nu en digital tipspromenad uppsatt som du och din familj kan gå. En tipspromenad är ju ett fantastiskt sätt att komma ut där man förutom motion även ger sin hjärna lite hjärngympa. Men nu slipper du att bära med papper och penna, Xrundan är en digital tipsrunda du kan göra via mobilen, den erbjuder text-, bild-, audio- och videofrågor. Det enda du behöver är din mobiltelefon med gratis-appen "Xrundan", som finns där du laddar hem appar.

Med hjälp av appen scannar du en QR-kod med din telefon från en skylt och då dyker frågan upp och du svarar direkt i telefonen.

Tipspromenaderna är tillgängliga för alla åldrar. Det finns ett Riks-Quiz för vuxna som är en tävling. Det finns ett Barn-Quiz (7-11 år) och ett Quiz för yngre (4-7 år) där man får svaren direkt. Det finns även Xrundan Xtra! och nu finns även ett Julquiz.

Frågorna på QR-koden byts automatiskt ut efter en vecka, så varje söndagsmorgon kl. 8 är det nya utmanande frågor. Med andra ord kan du gå tipspromenaden vilken dag som helst i veckan. Det är 14 frågor och en skiljefråga.

Skyltarna finns längs röda rundan som är ca 3 km. Eljusslingan kan tändas om du vill gå på kvällen när det är mörkt.

 

Så här kommer du igång

  1. Ladda ner appen "Xrundan" i din smartphone.
  2. Registrera dig i appen.
  3. I appen väljer du sedan vilken tipsrunda du vill gå. Ange koden 4K1V5U eller välj från listan, Östra Göinge är längst ned i listan.
  4. Swisha 20 kr i startavgift till klubben på swishnr: 123 079 58 15
  5. Sedan är det bara att börja gå och svara på frågorna.

 

VÄLKOMNA!

 

Läs mer om Xrundan på: www.xrundan.com