Nyheter

Nytt tillskott i klubben i form av Elia Kämpe

  • 26 okt 2023

image: Nytt tillskott i klubben i form av Elia Kämpe

Elia har inför nästkommande säsong valt att tävla för FK Göingarna och vi hälsar honom därmed hjärtligt välkommen till klubben! Vi ser mycket fram emot att ha med och följa dig tillsammans med hela junior/elit-gänget!

Julfest söndagen den 3 december

  • 24 okt 2023

Välkomna på FK Göingarnas julfest!
Söndagen den 3 december är det dags för klubbens traditionella julfest.
Vi börjar kl. 12.30 med glöggmingel för att sedan äta ett enklare julbord. Det blir tipsrunda, lotterier, kaffe och lussekatt och förhoppningsvis får vi besök av Lucia med följe.
Vi utgår från att vi kommer att vara i klubbstugan, men det kan komma att ändras om vi blir fler än den rymmer.
Kostnad: 50 kr för barn och ungdomar t.o.m. 16 år och 100 kr för övriga.
Varje familj tar med en inslagen julklapp som blir pris i lotterierna.
För att kunna planera för inköp av mat och eventuell hyra av lokal behöver vi ha er anmälan senast söndagen den 5/11, men det går ju bra att anmäla sig med en gång så att ni inte glömmer bort det.
Anmäl er genom att mejla Annika på anlfkg@outlook.com eller skriv upp er på listan i klubbstugan. Ange eventuell specialkost vid anmälan.

Vänliga hälsningar Annika Larsson

Göingarna 68 av 340 på 25manna

  • 7 okt 2023

image: Göingarna 68 av 340 på 25manna

Tuva och Calle fick på förhand lämna återbud p.g.a. skada och sjukdom vilket gav klubben ett svårare utgångsläge. Placeringarna pendlade fram och tillbaka under dagen innan vi som näst bästa skånelag kom in som 68:a.

Wille inledde starkt på förstasträckan och kom in som 22:a vilket i ärlighetens namn var en placering som var lite väl svår att försvara för klubben. Gubbarna Mange, Sillen, Henrik och Granis tycktes dock påminnas forna dagars framgångar och gjorde alla starka insatser på tredje sträckan. Senare på dagen slog Albin till med ett kanonlopp och blev 44:a på den tjugotredje sträckan och tog in 33 sekunder på täten. 

På kvällen samlades klubben till gemensam kvällsmat och dagen sammanfattades med att det är en bra placering vi lyckades åstadkomma men eftersom alla bitar inte föll på plats i år så har vi gott hopp om att nästa år blir ännu bättre.

Ungdomarna fortsätter med tisdagsträningarna

  • 4 okt 2023

image: Ungdomarna fortsätter med tisdagsträningarna

Under hösten har Göingarna haft ungdomsträningar på tisdagskvällar och en sorts final på hösten var lördagens Älgots Cup och söndagens Ungdomsstafett. Ungdomarna fortsätter dock med träningarna under oktober för att sedan ta en veckas paus under höstlovet innan träningarna flyttar till onsdagarna och in i Västerskolan 8 november. Trots regn och rusk kom 14 ungdomar till klubbstugan igår men p.g.a. vädret valde vi en bild från ett soligare tillfälle.

Tre medaljplatser i totala Ungdomsserien men Göingarna åker ur Elitserien

  • 4 okt 2023

image: Tre medaljplatser i totala Ungdomsserien men Göingarna åker ur Elitserien

Ungdomsserien består av sex deltävlingar utspritt över året. Här var det tre göingar som nådde medaljplaceringar. Bäst placerad blev Ella Johnsson i D12 som samlade ihop 117 poäng och tog ett silver. Brons blev det till Elias Axelsson i H10 och Carl-Johan Olvegård i H16.

Medlemslotteriet september 2023

  • 3 okt 2023

Vinnare i september-dragningen blev de med nummer 91, 92, 93 och 94. Dragningslista hittar du när du väljer "Om oss" och sedan "Medlemslotteriet". Vinsterna för augusti, september och oktober betalas ut i november.