Tjoget 2023 - Information

  • 29 jun 2023

Till helgen är det äntligen Tjoget igen, denna gång i Slätthult några kilometer utanför Lessebo. Vi har i år två starka lag på startlinjen. Kan vi upprepa fjolårets fina prestationer så är det riktigt bra. Att vi springet bra är roligt men det viktigaste är att vi har en trevlig helg tillsammans och att vi hejar och stöttar varandra.

Håll er uppdaterade genom att läsa nedanstående information och den information som finns på Tjogets hemsida.

Laguppställning

Glädjande kan jag konstatera att vi inte haft några återbud. Det är riktigt skönt och jag hoppas att ni alla håller er friska och krya till helgen. Vi har bara gjort en lite lagändring, det är i lag 1 där Tuva och Anna bytt sträckor med varandra. Laguppställningen är uppdaterad på Eventor.

Tidsschema

Bifogat till denna information finns en mer eller mindre kvalificerad uppskattning om hur fort ni ska springa. Det är en grov uppskattning men kan ändå ge en liten vink om när det kan bli tid för växling. Under tävlingen är det viktigt att ni följer med hur det går för lagen och tar ansvar för att komma i tid till växlingarna.

Tidsschema Lag 1

Tidsschema Lag 2

SportIdent

De flesta kommer att springa med klubbens SportIdent-pinnar. De hänger i tältet tillsammans med er nummerlapp. Det är viktigt att ni ser till att kontrollera så att ni tar rätt nummerlapp och rätt pinne. Laguppställning och information om våra SportIdent-pinnar finns i tältet på vår informationstavla.

Ni som ska springa med er personliga SportIdent-pinne är: Gustav G, Hugo G, Andreas F, Albin G, Magnus G

Information på Tjogets hemsida; PM, Kartjusteringar, Camping, Grillning

Innan ni åker upp till Tjoget är det viktigt att ni bekantar er med den information som finns på Tjogets hemsida: Tjoget.nu - Startsida

Viktigt att ni läser igenom PM och information om kartjustering som berör de flesta sträckor.

Gällande campingen så har vi bokat 12 platser, det ska räcka till alla som föranmält innan att man vill ha en husvagns- eller tältplats. Är det ytterligare någon som kommer med tält så löser det säker sig.

Tält på TC

Vi har packat med ett av klubbens lite större tält som vi hjälps åt med att sätta upp på TC. Vi räknar med att sätta upp tältet i god tid innan första start. Självklart hjälps år med att sätta vårt tält på plats och att vi också se till att riva det tillsammans innan vi åker hem från Tjoget.

Faciliteter

I vårt tält på TC kommer det att finnas lite enklare mat och dricka (kaffe, saft, bröd, korv med bröd). Det är självservering som gäller och vi ser tillsammans till att hålla ordning.

Ha det fint och så ses vi till helgen /Magnus