Sommaträning i Tågaröd

  • 10 jun 2023

 Sommarträning i Tågaröd

Vill du träna lite extra under sommaren eller förbereda dig inför Swedish Leauge 2024 så finns det under perioden 1 juli - 31 augusti två träningar i anslutning till FK Göingarnas klubbstuga i Tågaröd.

Kartor till övningarna finns tillgängliga vid klubbstugan för självservering. I måltornet som ligger i direkt anslutning till klubbstugan finns kartor och plastfickor. Ni väljer den övning ni vill springa och skriver upp ert namn och vilken klubb ni tillhör på förteckningen som finns i måltornet.

Kostnaden är 70 kr/karta som betalas via Swish till nr 123 979 58 15 eller BG 354-1133. Märk inbetalningar med Träningspaket.

Är ni många som ska komma och träna vid samma tillfälle ber vi er kontakta oss i förväg för utskrift av extra kartor. Kontakta Magnus Granqvist, telefon 0768-871964.

Övning 1 - Kurvbild

Denna övning finns i två versioner, en med bara kurvbild och en där samtliga karttecken är inritade. Banan är på 6,4 km och det är ca 1,5 km till start. Det finns många möjligheter till avkortning för den som vill springa lite kortare. Kontrollerna är markerade i terrängen med en avkortad snökäpp.

Övning 2 – Intervall OL

Denna övning är tänkt att inbjuda till lite högre orienteringshastighet på de olika delsträckorna. Banan är på 6,6 km och det är ca 300 m till start. Det finns många möjligheter till avkortning för den som vill springa lite kortare. Kontrollerna är markerade i terrängen med en avkortad snökäpp.

Välkomna!