Hoppa till sidans innehåll

Grattis Kerstin till Skånes idrottsledarstipende!

27 APR 2021 22:23
Sparbanksstiftelserna i Skåne tillsammans med RF-SISU Skåne uppmärksammar alla ideellt arbetande idrottsledare som engagerar sig i barn- och ungdomsidrott i Skåne genom att dela ut stipendier. I år har Kerstin Olvegård tilldelats ett av stipendierna.
  • Skapad: 27 APR 2021 22:23

Så här säger Kerstin själv om att få stipendiet:

- Det är glädjande att få stipendiet och mycket uppskattat. Vi är ju många som engagerar oss som ledare och jag tycker att det både berikar och ger energi att planera och genomföra roliga och bra träningar för barnen och ungdomarna. Dessutom är det så roligt att se hur deras orienteringskunskaper utvecklas och med vilken glädje och energi de springer med kartan i skogen!

Klubbens nomineringstext löd såhär:

Kerstin har i flera år varit en stark ledare i FK Göingarna med flera olika uppdrag.
Hon har i sin roll som ledamot i orienteringssektionen ett speciellt ansvar och engagemang kring nyrekrytering och utbildning av vår yngsta och nyaste medlemmar.
Hon har också under lång tid ansvarat för markafunktionen vid våra arrangemang och gjorde i samband med Tiomila 2019 ett stort och viktigt jobb i den rollen.

Hennes noggrannhet och kompetens har också gjort att hon i rollen som redovisningsansvarig vid flertalet stora projekt har bidragit starkt till projektens framgång.
Hon räds inga uppgifter, men värnar framförallt våra yngsta i sitt åretrunt-engagemang med deras aktiviteter.”

Skribent: Anna Moberg
Epost: Adressen Gömd

Instagram

Stugvärdar våren 2021

Medlemsavgift 2021

Du som vill bli medlem i FK Göingarna betalar in medlemsavgift enligt följande: Vuxen 500 kr - Ungdom tom 18 år 250 kr - Familj med barn tom 18 år 1200 kr - Stödmedlem (passiv) 250 kr. Avgiften betalas in på BG 5050 - 4232. Ange tydligt för vilka avgiften avser. Ange personnummer (år-mån-dag-xxxx), adress och telnr för nya medlemmar.

Noname

Sture Persson

 Göinge Golv

 Logga Sparbanken Skåne

haki

Glimåkra VVS

 Sparbanken Göinge

Länsförsäkringar

 

 orderinvest

 

Coop

 

Göingehem

 

 

Postadress:
FK Göingarna - Orientering
Box 64
28921 Knislinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info