Hoppa till sidans innehåll

Missa inte träningen!

12 JAN 2021 17:01
Träningen är igång bla så har vi Vintercup i Häggeryda nu på söndag med banor för alla från nybörjare till elit men man måste föranmäla sig. OBS! Se mer nedan vilka dagar det finns träning på!
  • Skapad: 12 JAN 2021 17:01

Träning är igång enligt följande
Tisdagar - kl 18 i Tågaröd löpträning distans med karta eller intervaller
Onsdagar - kl 17.30 från Västerskolan tempolöpningspass (Kommunen har stoppat alla uthyrning av sina lokaler ett par veckor framåt så vi är inte inomhus.)
Torsdagar - Antingen Pölder Sport Natt cup, denna vecka hos BroSö se https://idrottonline.se/OrienteringscentrumKristianstad-Orientering/poldersportnattcup
och nästa vecka har vi Pölder Sport Natt cup i Tågaröd Här måste man föranmäla sig via eventor. se https://eventor.orientering.se/Events/Show/33390 De torsdagar det inte är någon Pölder Sport Natt cup så är det löpning kl 18 på tex blå spåret i Tågaröd.
Söndagar - Antingen är det Vintercup eller någon annan form av ol-träning. Nu på söndag är det Vintercup i Häggeryda med banor för alla nybörjare eller elit med föranmälan via eventor se https://eventor.orientering.se/Events/Show/34062

Vid alla träningstillfällen tänker vi självklart på att hålla smittspridningsrisken så låg som möjligt genom att inte komma om vi känner oss dåliga och genom att hålla avstånd till alla.
Tips! Ha gärna en handspritflaska i bilen för att hålla dina händer rena, före och efter träningen.

Välkomna!

Ps. Har du bekymmer med tex anmälan via eventor så finns det ofta en mailadress till ansvarig och då går det bra att maila dirket till den personen eller kontakta Karin J via mail karin_j_broby( snabel a)hotmail.com så ska jag försöka hjälpa dig med din inloggning. Ds

Skribent: Karin Johansson
E-post: Adressen Gömd

Stugvärdar våren 2022

Medlemsavgift 2022

Du som vill bli medlem i FK Göingarna betalar in medlemsavgift enligt följande: Vuxen 500 kr - Ungdom tom 18 år 250 kr - Familj med barn tom 18 år 1200 kr - Stödmedlem (passiv) 250 kr. Avgiften betalas in på BG 5050 - 4232. Ange tydligt för vilka avgiften avser. Ange personnummer (år-mån-dag-xxxx), adress och telnr för nya medlemmar.

Kagans Buss

Noname

Sture Persson

 Göinge Golv

 Logga Sparbanken Skåne

haki

Glimåkra VVS

 Sparbanken Göinge

Länsförsäkringar

 

 orderinvest

 

Coop

 

Göingehem

 

 

Postadress:
FK Göingarna - Orientering
Box 64
28921 Knislinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info