Hoppa till sidans innehåll

Klubbmästerskap 6 juni 2021

20 MAJ 2021 19:42
På Nationaldagen, söndag 6 juni, blir det klubbmästerskap i Lönsboda. Efteråt bjuder klubben på hamburgare. Läs mer nedan och anmäl.
  • Uppdaterad: 20 MAJ 2021 19:42

Söndag 6 juni klockan 10:00 kör vi klubbmästerskap i Lönsboda. Efteråt bjuder klubben på hamburgare med tillbehör.
Anmälan görs primärt via Eventor men kan också göras som kommentar i denna nyhet, email till This is a mailto link eller till någon av ledarna på nybörjarträningen.
Anmäl dig helst veckan innan (eller redan nu) så det blir lättare att planera men anmälan är möjlig fram till lördag 5 juni 12.00.
Anmäl dig i din åldersklass. Sedan slår vi ihop klasser för att få ett bra KM.
Vill du springa egen bana, utanför KM så går det bra. Meddela vilken svårighet du tänker dig så får du en av banorna som åldersklasserna springer. Det finns en klass för detta i Eventor men det räcker om du anmäler dig som kommentar, email eller till ledarna på nybörjarträningen.
Du som inte vill springa är också välkommen. Det finns en klass för detta i Eventor men det räcker om du anmäler dig som kommentar, email eller till ledarna på nybörjarträningen.
Skribent: Karin Johansson
Epost: Adressen Gömd

Instagram

Stugvärdar våren 2021

Medlemsavgift 2021

Du som vill bli medlem i FK Göingarna betalar in medlemsavgift enligt följande: Vuxen 500 kr - Ungdom tom 18 år 250 kr - Familj med barn tom 18 år 1200 kr - Stödmedlem (passiv) 250 kr. Avgiften betalas in på BG 5050 - 4232. Ange tydligt för vilka avgiften avser. Ange personnummer (år-mån-dag-xxxx), adress och telnr för nya medlemmar.

Noname

Sture Persson

 Göinge Golv

 Logga Sparbanken Skåne

haki

Glimåkra VVS

 Sparbanken Göinge

Länsförsäkringar

 

 orderinvest

 

Coop

 

Göingehem

 

 

Postadress:
FK Göingarna - Orientering
Box 64
28921 Knislinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info