Hoppa till sidans innehåll

Härliga framgångar på Ungdomens 10-mila

07 AUG 2021 22:48
Ungdomens 10-mila arrangerades mellan Tibro och Karlsborg i Västergötland och där hade vi stafettlag i både HD14- och HD20-stafetten som stod för fina prestationer.
Och det blev en riktigt spännande morgon när HD20 avgjordes!
  • Skapad: 07 AUG 2021 22:48

I Lilla stafetten för HD14, dvs killar och tjejer födda 2007 eller senare som består av fyra sträckor hade vi ett kombinationslag ihop med Hästveda OK. I laget sprang Carl-Johan Olvegård, Albin Granqvist, Gustav Granqvist för FK Göingarna och Kristina Nilsson Condori och Elin Anzelius för Hästveda OK. De placerade sig på en fin 20:e plats.

Stora stafetten i HD20 består av 10 sträckor med start kl. 02:45. Göingarnas lag var ett tag uppe och nosade på en medaljplats, bara ett par minuter efter det ledande laget, men gick till sist i mål på en mycket stark 10:e plats bland 70 startande lag.
Då detta var den första stafetten tillsammans för vårt starka ungdomslag som under våren har utökats med fyra nya löpare som har valt att springa för klubben, så har vi förhoppningsvis många härliga lopp och framgångar att se fram emot tillsammans med det här gänget när coronapandemin väl släpper greppet och vi kan återgå till helt normala förhållanden, med träningar och tävlingar.
I laget sprang: Alice Olvegård, Edvin Selin,Tove Vallerius, Vilmer Selin, Isak Andersson, Carl-Johan Olvegård, Albin Granqvist, Hjalmar Axelsson, Tuva Selin, Svante Selin, Emmy Palm och Albin Weiden.

Skribent: Anna Moberg
E-post: Adressen Gömd

Stugvärdar hösten 2021

Medlemsavgift 2021

Du som vill bli medlem i FK Göingarna betalar in medlemsavgift enligt följande: Vuxen 500 kr - Ungdom tom 18 år 250 kr - Familj med barn tom 18 år 1200 kr - Stödmedlem (passiv) 250 kr. Avgiften betalas in på BG 5050 - 4232. Ange tydligt för vilka avgiften avser. Ange personnummer (år-mån-dag-xxxx), adress och telnr för nya medlemmar.

Kagans Buss

Noname

Sture Persson

 Göinge Golv

 Logga Sparbanken Skåne

haki

Glimåkra VVS

 Sparbanken Göinge

Länsförsäkringar

 

 orderinvest

 

Coop

 

Göingehem

 

 

Postadress:
FK Göingarna - Orientering
Box 64
28921 Knislinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info