Hoppa till sidans innehåll

Tjoget 2019 - Lag och information

28 JUN 2019 12:57
Nu är våra två lag uttagna till Tjoget! Här kommer laguttagningen och lite allmän information. Observera att återbud gjort att laguppställningen ändrats.
  • Uppdaterad: 28 JUN 2019 12:57

Nu har vi pusslat ihop våra två lag till Tjoget. Ni ser dem nedan eller på Tjogets hemsida (Eventor).

Uppdatering av lagen har skett 2019-07-05 kl 10:00

Laguttagning

Det är roligt att vi fått ihop två fulla lag. Vi blir många Göingar på plats uppe i Fagereke (Lessebo) med löpare och supportrar. I vanlig ordning ska vi se till att vi har ett stort tält på plats där det bjuds på enklare mat/fika.

Vi är precis två lag, det innebär att vi inte har några reserver att tillgå. Se till att håll er friska och pigga fram till helgen. Återbud tar jag inte gärna emot men vill ni komma i kontakt med mig så ring på 0768871964 (Magnus Granqvist).

Löparbrickor

Vi använder oss av klubbens löparbrickor. De hänger tillsammans med nummerlappen i klubbtältet. Viktigt att ni kontroller ert nummer innan start.

Information

Ni hittar mer information om Tjoget på deras hemsida. Där finns PM, växlingsschema för tätlagen, camping PM och annan bra information. Gå in och läs innan start.

Tjogets hemsida

Gällande camping så har vi bokat tält- och husvagnsplatser enligt intresseanmälna. Skulle det var så att någon inte bokat så löser det sig säkert ändå. Det brukar finnas gott om utrymme för tält.

Nu ser vi fram emot Tjoget och hoppas på en roligt tävling och god gemenskap.

/Magnus

Skribent: Magnus Granqvist
Epost: Adressen Gömd

10MILA 2019

 

 

Vädret Sibbhult

 

FK Göingarna Instagram

Instagram

Stugvärdar höst och vinter 2019-2020

Medlemsavgift 2019

Du som vill bli medlem i FK Göingarna betalar in medlemsavgift enligt följande: Vuxen 500 kr - Ungdom tom 18 år 250 kr - Familj med barn tom 18 år 1200 kr - Stödmedlem (passiv) 250 kr. Avgiften betalas in på BG 5050 - 4232. Ange tydligt för vilka avgiften avser. Ange personnummer (år-mån-dag-xxxx), adress och telnr för nya medlemmar.

Logga Göinge Golv

Hjärsås Buss Logos XLarge med webbadress

Logga Sparbanken Skåne

haki

Glimåkra VVS

 Sparbanken Göinge

Länsförsäkringar

 

sture

 

 orderinvest

 

Coop

 

Göingehem

Postadress:
FK Göingarna - Orientering
Box 64
28921 Knislinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info