Bli medlem i FK Göingarna

Vill du bli medlem i FK Göingarna är det enklast att betala medlemsavgift enligt nedan. Har du frågor om medlemskap är du välkommen att kontakta Yngve Ernstsson på mail This is a mailto link eller tel 070 - 692 19 61.

Medlemsavgifter 2018:

Vuxen 400 kr
Ungdom tom 18 år 200 kr
Familj med barn tom 18 år 1000 kr
Stödmedlem (passiv) 200 kr

Avgiften betalas in på BG 5050-4232. Ange tydligt för vilka avgiften avser och personnr (åå-mm-dd-xxxx) samt adress och telnr för nya medlemmar.

FK Göingarna är medlem i Svenska Orienteringsförbundet, Svenska Skidförbundet, Svenska Friidrottsförbundet och som medlem har du rätt att representera FK Göingarna vid tävlingar som "tillhör" dessa förbund. Startavgiften subventioneras helt eller delvis av FK Göingarna.

Vi ser gärna att du som utnyttjar våra elljusspår och skidspår stöttar klubben genom att vara medlem.

Uppdaterad: 22 JAN 2018 09:36 Skribent: Yngve Ernstsson

Naturliga Göinge

Vädret Sibbhult

FK Göingarna Instagram

Medlemsavgift 2018

Du som vill bli medlem i FK Göingarna betalar in medlemsavgift enligt följande: Vuxen 400 kr - Ungdom tom 18 år 200 kr - Familj med barn tom 18 år 1000 kr - Stödmedlem (passiv) 200 kr. Avgiften betalas in på BG 5050 - 4232. Ange tydligt för vilka avgiften avser. Ange personnummer (år-mån-dag-xxxx), adress och telnr för nya medlemmar.

Logga Göinge Golv

Hjärsås Buss Logos XLarge med webbadress