Skallgångskedja

Här hittar ni lista över personer som kan tänkas delta i eftersök av försvunna personer.  Vid FARA LARMA POLIS 112!

Kontaktpersoner inom FK Göingarna är Rickard Mattisson 0709-289124 eller Henrik Larsson 0708-221711.

Information för andra klubbar: Sedan flera år tillbaka har det funnits ett välorganiserat samarbete för denna typ av uppdrag i Blekinge och vår målsättning är försöka bygga upp något liknande inom skåne.

Information till er som är med på listan:

Vid behov kommer ni att bli kallade av den person som återfinns under kolumnen "Kontaktas av". Då får ni också mer information om orsaken. Redan nu kan ni förberedda er genom att tänka igenom vad ni behöver ha med er för kläder, skor, dryck mm. Tänk på att uppdraget kan omfatta flera timmar så det behövs lite mer kläder och ombyte än vad brukligt är. Energikaka är också något användbart till både er själva och till personen som råkat illa ut.

Medlemmar i FK Göingarna som kan tänka sig ingå kan amäla sig genom att klicka här.  Ni bör vara 18 år eller äldre. Tänk på att vi kan komma att påträffa döda eller svårt skadade personer även om sannolikheten för detta är låg eftersom Polisen själv söker igenom de områden där det är mest troligt att påträffa den försvunna.

Lista på personer som kan tänka sig ingår i skallgångskedja:

Klicka här för att se listan.

Uppdaterad: 27 SEP 2012 21:08
Skribent: Yngve Ernstsson

Naturliga Göinge

Vädret Sibbhult

FK Göingarna Instagram

Medlemsavgift 2018

Du som vill bli medlem i FK Göingarna betalar in medlemsavgift enligt följande: Vuxen 400 kr - Ungdom tom 18 år 200 kr - Familj med barn tom 18 år 1000 kr - Stödmedlem (passiv) 200 kr. Avgiften betalas in på BG 5050 - 4232. Ange tydligt för vilka avgiften avser. Ange personnummer (år-mån-dag-xxxx), adress och telnr för nya medlemmar.

Logga Göinge Golv

Hjärsås Buss Logos XLarge med webbadress